Böylesi görülmedi! Yaşlı adam tavuğu tarafından parçalanarak öldürüldü, son sözü “tavuk” oldu!

İngiltere’de yaşlı bir adamın ölümü, duyanları şoka uğrattı! Yaşlı adam 'agresif' bir tavuk tarafından saldırıya uğradıktan sonra öldü. İrlandalı adam, Brahma tavuğu tarafından parçalandı…

The Irish Examiner'ın yakın tarihli bir soruşturmaya dayandırdığı habere göre, İngiltere’de yaşayan Jasper Kraus geçen yıl 28 Nisan'da tavuğun saldırısına uğradı. Kiracısı Corey O'Keeffe, saldırı sırasında Kraus'un çığlık attığını duyduğunu ve bacağından kan fışkırdığını ve baldırında büyük bir yara gördüğünü söyledi.

Bay O'Keeffe, acil servisi aradığını, Kraus'un bacağındaki yarayla ilgilendiğini ve ambulans gelmeden 25 dakika önce ona kalp masajı yaptığını söyledi. Bay O'Keeffe, Kraus'un bilinci gelip giderken "tavuk" kelimesini söylediğini söyledi. Yaşlı adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti ve hastane kayıtlarına ölüm şekli “tavuk saldırısı” olarak geçti.

TAVUĞUNUN SALDIRISINA UĞRAYAN YAŞLI ADAM KANLAR İÇİNDE KALDI

Yetkililer olay yerine geldiklerinde, adamın mutfakta yerde kanlar içinde yattığını ve bacaklarından birinin arkasında yara olduğunu söyledi. Soruşturmayı yürüten savcı, soruşturmaya ani ölümün meydana geldiği olay yerine çağrıldığını ve burada sağlık görevlileriyle tanıştığını söyledi.

Sağlık görevlileri tarafından yaşlı adama uzun bir süre kalp masajı uygulandı, ancak başarılı olamadılar. Yaşlı adamın ölümüne sebep olan “Brahma” Amerikan bir tavuk türü olarak tanımlandı. Kraus'un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Roscommon Hastanesi morguna kaldırıldı ve daha sonra Üniversite Koleji Hastanesine sevk edildi.

“BABAM KALP HASTASIYDI, TAVUK SALDIRISI BUNU TETİKLEDİ”

Kraus'un kızı Virginia Guinan, soruşturma kapsamında ifade verdi. Guinan ifadesinde “Babam kalp hastasıydı hepimiz bunu biliyorduk. Tavuk saldırısı bunu tetikledi. Ama babam zaten çok üzgün bir dönem geçiriyordu, o köpeğini yakın bir zamanda toprağa vermişti.” Dedi.

Bayan Guinan, babasının kanserden remisyonda olduğunu ve daha önce de böbrek yetmezliği yaşadığını söyledi. Ayrıca o sırada çok fazla ilaç kullanıyordu. Yaşlı adam yine de yakın zamanda büyük bir sağlık problemi yaşamamıştı. Babasının ölümüne neden olan şeyin hastane kayıtlarına "tavuk saldırısı” olarak geçmesinde bir yanlışlık olmadığını belirten Guinan, son derece üzgün olduğunu açıkladı.

Türkiye’nin Afrika imajı zirvede! Düğüne gitmek üzere çıkan araç şarampole devrildi: Yaralılar var Kocaeli'de depo yangını: Ekipler müdahale ediyor
Sonraki Haber