Botoks tarihe karıştı! O yöntemle 10 yaş birden gençleşin! Bir damlası bile gençleştiriyor…

Botoks uygulamasını tarihe karıştıracak doğal yöntemler açıklandı. Son yıllarda en çok uygulanan estetik operasyonlar arasında botoks yer alıyor. İğneli bir yöntem olan botoks yerine gece sürdüğünüzde tek bir damlası ile muhteşem bir görünüm elde edeceksiniz.

İğneli ve ağrılı yöntemler tercih etmeden önce cildinizi sıkı ve güzel bir görünüme kavuşturmak için pek çok doğal yöntemden yararlanabilirsiniz. Peki, botoks yaptırmadan 10 yıl gençleşme sağlayan bu yöntem hangisi? Nasıl uygulanır? Kimlere ve ne kadar uygulanmalıdır?

AYDINLIK CİLT ARAYANLARA TATLI BADEM YAĞI

Cildini sıkı, parlak ve aydınlık görmek isteyenler için bol miktarda A ve K vitamini içeren tatlı badem yağını kullanabilirsiniz. Tek bir damlası bile gece kullanıldığında botoks etkisi oluşturuyor. Cildinize nemi depolayan bu yağ cilt bariyerini güçlendiriyor ve cilde destek sağlayarak yumuşamasını kolaylaştırıyor. Tatlı badem yağını cildinize nemlendirici olarak sürebileceğiniz gibi içerisine birkaç damla cilt yağı sürerek uyguladığınızda da daha fazla fayda sağlayacaktır.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz! Havuz başında mayolu defile...