Bomba iddia! Emine Ün ile İlker Aksum arasında neler oluyor? Ünlü oyuncular aşk mı yaşıyor?

Oyuncu Emre Kınay'ın kızı Duru'nun annesi ve eski eşi 43 yaşındaki Emine Ün'ün kendisi gibi oyuncu olan 50 yaşındaki İlker Aksum ile yakınlaştığı iddiası ortaya atıldı. Şu sıralar koronavirüsle mücadele eden güzel oyuncu konuyla ilgili sessizliğini korurken İlker Aksum cephesinden ise iddialara ilk yanıt geldi...

90'lı yıllarda İbrahim Erkal ile birlikte oynadığı 'Canısı' filmiyle gönüllerde taht kuran oyuncu Emine Ün, 2003 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı Emre Kınay'dan 2009'da boşanmış, 2012 yılında ise iş insanı Tolga Karakaş ile ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Ün geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı bir açıklama ile 9 yıllık evliliğini fikir ayrılığı nedeniyle sonlandırdığını duyurdu.

Ün yaptığı açıklamada "Her şey insanlar için... Eşim Tolga ile tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek, beraber ortak düşüncemiz neticesinde yollarımızı ayırmanın doğru olduğuna karar verdik. Bu dünyada ve ahirette dualarımız, birbirimiz için her zaman birdir" ifadelerine yer verdi.

ÜNLÜ İKİLİNİN YAKINLAŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

Ayrılık haberlerinin ortaya çıkmasının ardından Emine Ün ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Şu sıralar annesiyle birlikte yakalandığı koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren güzel oyuncunun kendisinden 7 yaş büyük meslektaşı İlker Aksum ile yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.


''DEDİKODULAR UMRUMDA DEĞİL!''

Önceki gün Etiler'de objektiflere yakalanan oyuncu İlker Aksum, gazetecilerin kendisine yönlettiği sorulara cevaplayarak Emine Ün ile yakınlaştıkları iddiasına da cevap verdi. Aksum, "yakın arkadaşım" dediği Emre Kınay'ın eski eşi Emine Ün ile hakkında çıkan iddiayı kesin bir dille yalanladı.


Haklarında çıkan iddialar karşısında sinirlenen Aksum, ''Emine benim 22 yıllık arkadaşım. Dedikodular umurumda değil. Ben ne olursa olsun her zaman Emine’nin yanında olacağım.'' diye konuştu.


''AYRANA 40 DEĞİL 3 TL VERMEM''

Tatil bölgelerindeki fiyatların pahalılığından dert yanan Aksum, ''Ben ayrana değil 40, 3 TL vermem. Koronavirüs pandemisi nedeniyle onları da anlıyorum ama bu kadar da olmaz. Bu ne pahalılık arkadaş, onun için bir yere gitmiyorum'' diyerek yazı İstanbul'da geçireceğini bildirdi.



İlker Aksum, İzmir’de “Mutlu Aile Defteri” filminin çekimleri sırasında tanıştığı ve 8 yıldır aşk yaşadığı Şeyma Şener ile olan ilişkisini geçtiğimiz Mayıs ayında sonlandırmıştı.

YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? Sultanbeyli'de kurban hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor! Yardım almadan yürüyemeyen Zerrin Özer, hayranlarını korkuttu!
Sonraki Haber