Büyüleyici tabiat parkları, şifalı jeotermal suları, saraylara layık lezzetleri ve keyifli kayak merkezleriyle Bolu’da gezilecek yerler listesi!

Bolu, büyüleyici tabiat parkları, kış aylarında tamamen dolan kaliteli kayak merkezleri, jeotermal su kaynakları, dünyaca ünlü yöresel lezzetleri ve binlerce yıllık tarihi hazineleriyle herkes için farklı güzelliklere sahip bir şehrimizdir. İstanbul ve Ankara’ya yakınlığın nedeniyle günübirlik birçok ziyaretçi ağırlayan Bolu’da gezilecek yerler listesi haberimizdedir.

Bolu, Osmanlı mimarisinin en güzel örnekleri Mudurnu, Osmanlı sarayına aşçı yetiştiren Mengen, etkileyici tarihi yapılarıyla Gerede ve yılkı atlarının koştuğu yaylalarıyla ilgi çeken şehirlerimiz arasındadır. Yerli, yabancı birçok turisti ağırlayan şehirde mutlaka görülmesi gereken yerler listesi ve yöresel lezzetleri haberimizdedir. 

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den