BMGK'dan yine sonuç alınamadı! İsrail'in 3 aşamalı sürgün planı: Sina Çölü'nde yeni bir şehir mi inşa edilecek?

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin 6. toplantısında da Filistin için bir sonuç çıkmadı. Filistinli yetkili toplantıda tarihi bir konuşmaya imza atarken İsrail'in Gazzeli sivilleri sürgün planı ortaya çıktı. Gazze Şeridi’ndeki sivil gerçeklikte önemli bir değişiklik yapmak için 3 alternatif önerilen belgede, ilk olarak Gazzeli siviller Sina Çölü'nün kuzeyine sürülecek. İkinci aşamada, önce çadır kentler kurulacak, ardından kalıcı kentler inşa edilecek.

BMGK son günde 6'ncı kez Filistin için toplanırken yine bir sonuç çıkmadı. Uluslararası kamuoyunun tepkisizliğinin ardından İsrail'in, Gazzeli sivilleri zorla Sina Çölü'ne sürgün etme hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), İsrail'in Gazze'de uyguladığı katliam için toplandı.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları