'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?'de tuhaf kaçış yolculuğu! Siz yoksa kendinizden mi kaçıyorsunuz?

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, Netflix’te izleyici ekrana kilitleyen 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisinin kapısını araladı.

Ruh sağlığı yerinde olmayan annenin, kızını koruma saplantısı ile otel otel gezdikleri gerçek dışı bir kaçış yolculuğu karşımızda. Sonu olmayan bu kaçış hikayesinde anne ‘Bambim’ diye seslendiği kızını adeta kanguru gibi cebinde gezdiriyor.

Hiç evleri olmayan anne ile kız kaldıkları lüks otel odalarını evleri gibi benimseyerek dekore ediyor.

Sadece siyah giyinen anne ile çocuksu giyinen kızının gizemli halleri konakladıkları otellerdeki insanların dikkatlerini çekmeyi başarıyor.

Kızını koruma iç güdüsüyle insanları öldüren anne en sonunda yakayı ele veriyor…

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Zeki Demirkubuz'dan Nuri Bilge Ceylan'a sert sözler: Adilik yapmasın! Onu hatırladınız mı? Yabancı Damat'ın Memik Dedesinden mesaj var ‘HUDUTSUZ SEVDA’DA İNTİKAM YOLCULUĞU! ‘BAMBAŞKA BİRİ’DE SIR PERDESİ ARALANDI! 'Do Not Disturb'te gemici Ayzek'in karaya oturuşu! 'Kötü Adamın 10 Günü' film incelemesi! İyi adam mı, kötü adam mı?