Bitirim İkili filminin konusu nedir? Bitirim İkili oyuncuları kimlerdir?

21 Aralık Pazartesi günü ATV yayın akışında yer alan Bitirim İkili filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Bitirim İkili hangi kanalda? Bitirim İkili oyuncuları kimlerdir?

21 Aralık ATV yayın akışında yer alan Bitirim İkili adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bitirim İkili 1999 yılında vizyona girmiştir. Bitirim İkili filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Serinin ilk filminde asyalı bir ortağı olan Amerikan dedektifin eğlenceli ve aksiyon dolu hikayesi aklınızı başınızdan alacak. Peki, Bitirim İkili filminin konusu nedir? Bitirim İkili oyuncuları kimlerdir?

Bitirim İkili Filminin Konusu Nedir?

Bitirim İkili'de, Hong Kong polis departmanın başarılı elemanlarından biri olan Dedektif Lee, son yürüttüğü görevde Çin kültürü için büyük bir önem arz eden değerli bir hazineyi hırsızların elinden kurtarmış; böylece üstleri tarafından milli bir kahraman olarak addedilmiştir. Kısa bir süre sonra gizli ve tehlikeli bir göreve atınan Lee, Amerika’ya gidecek; burada Çin konsolosu Han’ın kaçırılan kızını bulmakla görevlendirilecektir. Lee için son derece mühim olan bu görev, kendisine göz kulak olması için gönderilen Amerikan polis James Carter’ın gelişiyle çeşitli talihsizliklerle dolu eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

Dönemin en sevilen komedilerinden biri olan Bitirim İkili, ardından çekilen devam filmleriyle eğlenceli bir seriye dönüştürülmüştü.

Bitirim İkili Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Brett Ratner

Oyuncular: Jackie Chan, Chris Tucker, Tom Wilkinson

Tür: Polisiye, Komedi

Yapım Yılı: 8 Ocak 1999 / 1s 35dk

Borsa günü düşüşle tamamladı! Paraşütçünün zor anları! Ters rüzgara kapılıp düştü Tuzlaspor'da oynayan 5 futbolcu ifadeye çağrıldı
Sonraki Haber