Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (29.05.2023)

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 28.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 29.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin ve kripto para piyasası etrafında heyecan artmaya devam ederken, kripto para birimi yatırımlarında sürekli değişip duran gelecek yörüngesi ve fiyatları kafaları karıştırıyor. Peki bu yükseliş içinde Bitcoin'in son durumu ne? İşte 29.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin, 28.450 dolar seviyesindeki konumunu tekrar kazanırken, yatırımcılar, kripto para piyasasındaki son haberleri ve gelişmeleri takip ediyor.

Bitcoin'in fiyatı son günlerde fiyatı %3 arttı ve kripto para piyasasının geri kalanı, potansiyel bir hafta sonu yükselişi ile canlandı. Ancak bu sermaye girişi, ABD Başkanı Joe Biden'ın 32,4 trilyon dolarlık devasa federal borç tavanını yükseltmek için bir ön anlaşmaya varmasından sonra gerçekleşti.

Anlaşmaya göre, ABD hükümetinin harcamaları önümüzdeki iki yıl boyunca kısıtlanacak. Daha da önemlisi, ulusal güvenlikle ilgili masraflar muaf tutulacaktır. Bu anlaşma, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'in 1 Haziran'da olası bir temerrüde düşme riskiyle ilgili bir uyarı yayınlamasından bir ay sonra kuruldu.

Borç tavanı duyurusunun ardından Bitcoin, artan bir fon akışına tanık oldu ve BTC/USDT fiyatlarını tek bir gün içinde %3'ten fazla artırdı.

Borç tavanını yükseltmenin Federal Rezerv'i para basma faaliyetlerini artırmaya zorlayabileceğini öne süren iddilar sonrasında USD'de düşüşler yaşandı. Bu, USD'nin değerinde bir değer kaybına neden olsa da, bu iki para birimi tipik olarak ters bir ticaret ilişkisi sergilediğinden, BTC için faydalı olabilir.

BİTCON SON DURUM

Bitcoin %3'lük bir artış yaşadı ve 27.638 dolardan işlem gördü. Bu, 10 Mayıs'tan bu yana dünyanın en büyük kripto para birimi 28.000 dolar eşiğini ilk kez aşabildi.

Bitcoin'in yükseliş yörüngesi, Pazartesi günkü güçlü performans da dahil olmak üzere art arda beş gün boyunca devam etti.

Mumların 27.600 dolar seviyesinin altında kapanması, yatırımcılar arasında tekrardan bir bir satış rallisi yaşanması anlamına gelebilir.

RSI ve MACD gibi temel göstergeler şu anda aşırı alım bölgesinde, RSI 76.75'e yakın seyrediyor ve MACD 171'e yakın uzun süreli histogramlar oluşturuyor.

Tavuğa ihracat yasağı geliyor Şevket Çoruh'un ardından Oya Okar da Arka Sokaklar'a geri döndü Bursa'da şoke eden olay: Ayıyı parçalayıp çöpe attılar...
Sonraki Haber