Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (26.04.2023)

Bitcoin (BTC), son günler içinde önemli bir değer yükselişi yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, dengede durup durmayacağı veya 28.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 26.04.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin'in yükselişi etrafında heyecan artmaya devam ederken, kripto para birimi yatırımlarında sürekli değişip duran gelecek yörüngesini ve bir sonraki fiyat hedefi kafaları karıştırıyor. Peki Bitcoin'deki son durum ne? Bitcoin'in bir sonraki hedef nereyi gösteriyor? İşte İşte 26.04.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bir çok yatırımcının gözde yatırım aracı Bitcoin, son zamanlarda düşüş trendine son verdi ve 28.000 dolar sınırını aşarak ivme kazandı. BTC %5'ten fazla arttı ve şu anda 29.738 dolardan işlem görüyor.

Kripto para piyasasında son durum

Bu arada Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Ripple (XRP), Solana (SOL) ve Litecoin (LTC) gibi çeşitli alternatif kripto para birimlerinin fiyatları, BTC'nin yükselişiyle değerlerinde olumlu bir trend yakaladı.  

Bununla birlikte, bu yükselişin arkasındaki neden pek de değil, ancak özellikle son bankacılık krizinden sonra merkezi olmayan para birimlerine yönelmeyle ilişkilendirilebilir. Bu nedenle, BTC'nin yükselişinin tüm kripto para birimi piyasası üzerinde olumlu bir etkisi oldu ve ETH gibi diğer dijital varlıklar da benzer bir yükseliş gösteriyor.

Ayrıca, iki büyük şirketin, Alphabet (Google'ın ana şirketi) ve Microsoft'un ilk çeyrek kazanç raporları nispeten olumluydu ve yatırımcılardan olumlu geri dönüş aldı. Bu durum, yatırımcılar arasında Bitcoin fiyatındaki hafif artışa katkıda bulunan faktörlerden biri olarak görülüyor.

Bitcoin, son günlerdeki baskısından toparlanarak %5'ten fazla artış yakaladı. Ancak ünlü kripto para biriminin toparlanması, 50 ila 100 milyar dolar arasındaki borçlanma araçlarını boşaltmaya çalışan First Republic Bank'ın iflasına ilişkin endişelerin tam ortasında geldi.

Bitcoin son durum (26.04.2023)

Mevcut Bitcoin fiyatı 29.700 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi ise 2.8 milyar dolar. Bitcoin, son 24 saatte %5'ün üzerinde arttı. Bitcoin'in fiyat görünümü pozitife döndü, yatay bir toplama aralığından kurtuldu ve bir yükseliş modelini takip ediyor. Anlık destek muhtemelen 28.200 civarında ve genel eğilim yükselişini sürdürüyor.

Süper Loto sonuçları 25 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? ABD üniversitelerinde Gazze direnişi sürüyor Bugün kimin maçı var? 26 Nisan 2024 maç programı!
Sonraki Haber