Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (25.04.2023)

Bitcoin (BTC), son birkaç hafta içinde önemli bir değer düşüşü yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, dengede durup durmayacağı veya 25.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum nasıl? İşte 25.04.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Hafta sonu önemli bir satış dalgası yaşayan kripto para birimi değerleri, yeni haftaya kayıplarla başladı. Bunun arkasındaki neden ise, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kripto ile ilgili işletmelerin karşılaştığı artan düzenleyici incelemeye ve düzenleyici belirsizliğe bağlı olarak gösteriliyor.

Kripto para piyasasında son durum

ABD hükümeti tarafından kripto para birimlerine yönelik bu son baskı, BTC/USDT fiyatında keskin bir düşüşe yol açtı. Son zamanlarda Coinbase CEO'su Brian Armstrong, yasal ortamda herhangi bir değişiklik olmazsa kripto para borsasının ABD'den başka bir yere taşınabileceğini ima etti.

Ayrıca Armstrong, farklı devlet kurumlarının dijital varlıkların nasıl kategorize edileceği ve kontrol edileceği konusunda farklı görüşlere sahip olduğu ABD'deki kripto para birimi sektörü için belirsiz düzenlemelerden duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi. Birleşik Krallık gibi tek bir düzenleyicinin tekdüze bir yaklaşım sergilediği bir ülkede iş yapmayı tercih edeceğini belirtti.

Coinbase, ABD SEC'den kripto para birimi kısıtlamalarını açıklığa kavuşturmak için daha önceki kural koyma taleplerine takip etmesini isteyen bir dava açtı. Dijital para borsası, dilekçeyi ve kapsamlı bir soruşturma listesini geçen yılın Temmuz ayında düzenleyici kuruma sunmuştu.

Bitcoin son durum (23.04.2023)

Bitcoin şu anda 27.392 dolardan işlem görüyor. RSI ve MACD gibi teknik göstergeler, bir satış eğilimine işaret ediyor olsa da, aynı zamanda Bitcoin, fiyatında olası bir yükseliş eğilimine yatkınlık gösteriyor. Eğer günlük kapanışta Bitcoin 27.200 doların altına düşerse, bir sonraki destek seviyesi olan 26.665 dolara, hatta 26.000 dolara veya 25.600 dolara düşebilir.

Ancak Bitcoin'e olan talep biraz daha yükselirse, 27.800 dolarlık direnç seviyesini kırabilir ve 28.260 dolara veya 28.820 dolara tekrar çıkabilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Ciddi yaptırımlar gelecek! Yoğun bakımda tedavi gören Nuri Alço'dan haber var!
Sonraki Haber