Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (23.05.2023)

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir hareketsizlik yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 26.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 23.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin ve kripto para piyasası etrafında heyecan artmaya devam ederken, kripto para birimi yatırımlarında sürekli değişip duran gelecek yörüngesi ve fiyatları kafaları karıştırıyor. Peki bu yükseliş içinde Bitcoin'in son durumu ne? İşte 23.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin'in fiyatı son zamanlarda önemli bir düşüş sonrası hareketsiz olarak devam etmesi yatırımcılar arasında merak uyandırdı.

Bitcoin'in ilk kulllanımı 22 Mayıs 2010'da Jeremy Sturdivant, Hanyecz'in evine teslim edilen iki Papa John's pizzası karşılığında Laszlo Hanyecz'den 10.000 BTC almasıyla gerçekleşmişti. O zamandan bu yana ticari işlemlerde bir takas aracı olarak kullanılmaya başlayan Bitcoin, yatay hareketleri ile bugün ufak bir değer artışı yakaladı.

40 katlı bir gökdelen olan ilk Bitcoin Tower'ın inşası, konaklama ve emlak sektörlerinde devrim yaratacak. Bahsi geçen Bitcoin Tower, lüks bir otel olmanın ötesinde, dijital çağın gelişini ve kripto para birimlerinin günlük hayatımızda artan önemini simgeliyor.

Gökdelen, Bitcoin'in ilkeleri ile dijital ve fiziksel gayrimenkulün birleşimini temsil edecek.

BİTCOİN SON DURUM (23.05.2023)

Bitcoin şu anda %1,76 artışla 27.326 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi günlük kazançlarını artırmaya devam ediyor ve son beş gündeki en yüksek seviyesine ulaşarak 27.000 doları aştı. Bitcoin, 27.000 dolar ile 27.200 dolar arasındaki direnç seviyelerini aşan bir yükseliş dalgası yakaladı.

Simetrik bir üçgen paterni ve bir yükseliş eğilimi çizgisi tarafından desteklenen bu atılım, güçlü bir piyasa ivmesine işaret ediyor. Bitcoin 27.650 dolar direnç seviyesine taşındı ve 28.300 dolara kadar daha fazla kazanç potansiyeli var.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) gibi teknik göstergeler yükseliş hissini güçlendiriyor. Ayrıca MACD sıfırın üzerinde kalırken, RSI 50'nin üzerine çıkmış durumda.

Ek olarak, 50 günlük üstel hareketli ortalama, 26.800 dolarda güvenilir destek sağlayarak Bitcoin'in yükseliş eğilimine olan güveni artırıyor.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi Gece vakti korkutan deprem!
Sonraki Haber