Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (21.05.2023)

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 26.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 21.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 26.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 21.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin'in fiyatı kritik direnç seviyesi olan 27.000 dolar civarında gezinirken, yatırımcılar kripto para piyasasındaki son haberleri yakından takip ediyor.

Birleşen trend çizgileriyle karakterize edilen son hareketlilik, yakın gelecekte potansiyel bir kırılmaya işaret ediyor.

BTC SON DURUM 21.05.2023

Bitcoin'in şu anki fiyatı, son 24 saatte 7.4 milyar dolarlık işlem hacmiyle birlikte 26.940 dolarda bulunuyor. Bitcoin bugün yaklaşık %1 gibi ufak bir artışa tanık oldu.

Bitcoin, 525 milyar dolarlık canlı piyasa değeriyle hâlâ en değerli kripto para birimi olarak ilk sırayı elinde tutuyor.

Bitcoin arzı 19.379.362 BTC iken, maksimum arz 21.000.000 BTC ile sınırlı kaldı. Bu Pazar, Bitcoin nispeten düşük volatilite ile dar bir ticaret aralığı yaşıyor ve 27.250 dolar seviyesinde önemli bir dirençle karşılaşıyor.

Bu direnç, genellikle yatırımcılar arasında tarafsız bir duruşu ifade eden ve onları bir sonraki yönü belirlemek için temel nedenler aramaya sevk eden simetrik bir üçgen formasyonunun varlığıyla ilişkilendiriliyor.

Simetrik üçgen formasyonunun üzerinde bir kırılma, 27.700 dolarlık potansiyel direnç seviyeleri ve hatta 28.200 dolardaki yükseliş eğiliminin devam etmesine yol açabilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) gibi temel teknik göstergeler şu anda nötr bölgede ve 27.250 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılma olasılığını temsil ediyor. Ek olarak, 50 günlük üstel hareketli ortalama, yaklaşık 26.800 dolarlık destek sağlıyor ve bu da Bitcoin'in fiyatında potansiyel bir yükseliş eğilimine işaret ediyor.

Bununla birlikte, Bitcoin 27.250 dolar seviyesinin üzerine çıkamazsa, 26.800 ve 26.600 dolar destek seviyelerini hedefleyerek kısa pozisyonlar için bir fırsat sunabilir.

Öte yandan, 26.600 doların altındaki bir kırılma, Bitcoin'i 26.000 dolarda ve potansiyel olarak 25.750 dolarda daha fazla destek seviyelerine maruz bırakabilir. Şu an itibariyle, 27.250 dolar seviyesi bir pivot noktası olarak hareket etmeye hazırlanıyor ve bu seviyenin üzerinde veya altında kesin bir kapanış, bir sonraki piyasa yönünü belirleyebilir.

(Not: Bu haber bir yatırım tavsiyesi taşımaz! Bitcoin'in fiyat tahmini ve kripto para piyasasındaki haberler, bundan sonraki yatırımlarınıza yönelik herhangi bir öneri teşkil etmez. Tüm alacağınız kararlar size aittir.)

Yaşlı kadın hayata tutunamadı! İşte Süper Lig'de yeni sezonun biten transferleri Üsküdar'da öğrenci servisi kaza yaptı: Yaralılar var
Sonraki Haber