Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (04.05.2023)

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, değer kaybı yaşayıp yaşamayacağı veya 28.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 04.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin ve kripto para piyasası etrafında heyecan artmaya devam ederken, kripto para yatırımlarında sürekli değişip duran gelecek yörüngesi ve bir sonraki fiyat seviyesi kafaları karıştırıyor. Peki bu düşüş içinde Bitcoin'in son durumu ne? Bitcoin'deki destek seviyesi gösteriyor? İşte 04.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Kripto para dünyasında, piyasa dalgalanmaları ve fiyat tahminleri bir çok yatırımcı tarafından araştırılıyor. 

Finansal piyasaları etkileyen son Fed faiz oranı artışıyla, birçok kişi bu kararın Bitcoin'in yörüngesini nasıl etkileyeceğini merak ediyor.

Mart ayının başından bu yana, ABD düzenleyicileri üç orta ölçekli ABD bankasını kapattı veya sattı.

ABD, Avrupa ve İngiltere'deki bankalar, halkın güvenini kaybetmesine neden olan ve merkezi olmayan yapıları nedeniyle daha fazla insanı kripto para birimlerine yönelten bir krizle karşı karşıya.

Bitcoin, ABD Başkanlık adayı Robert F. Kennedy Jr. tarafından yapılan son yorumlardan ek destek almış gibi görünüyor. Demokrat aday, ABD bankacılık sektöründeki kargaşanın "kriptoya karşı savaş"tan kaynaklandığına inanıyor.

Ona göre, SEC ve FDIC'nin kriptoya karşı ülkenin büyük bankalarına zarar veren ek bir savaş başlatmak için herhangi bir yasal yetkisi yok.

Ayrıca, Bitcoin'in enerji kullanımının kötü olduğuna inanan eleştirmenlerin kavramı tamamen yanlış anladığını belirtti.

Bitcoin son durum (03.05.2023)

BTC/USDT, dün 28.250 dolar seviyelerine düştükten sonra olumlu bir görünüm sergiliyor. Son olarak 28.900 dolar bandında izleyen Bitcoin, 50 günlük üstel hareketli ortalama ile önemli bir destek bulabilir ve muhtemelen 29.200 seviyesinin yakınında destek alabilir.

Ancak, 28.650 seviyesinin altına düşmesi durumunda düşüş trendi 27.823 destek seviyesine ulaşana kadar devam edebilir. Eğer fiyat 27.800'ün altına daha da düşerse, düşüş trendi bir sonraki destek olan 27.150'ye kadar devam edebilir.

Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki! 19 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler 18 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber