Bitcoin almak isteyenler dikkat! Bunları bilmeniz şart

Son yılların gözde yatırım aracı kripto paralara yatırım yapmak eğer detaylı bilgiye sahip değilseniz riskli. O nedenle şirketler bu alanda yatırımcıyı koruyan programlar geliştiriyor. İşte detaylar…

Finansal işlemlerde merkezi otoritelere duyulan ihtiyacı ortadan kaldırmayı amaçlayan Bitcoin’in popülaritesi, diğer birçok kripto para biriminin geliştirilmesine de ilham kaynağı oldu. Kripto para borsalarında veya dijital bir cüzdanda saklanabilen bir varlık olan Bitcoin satın almak, kullanıcıları değişken bir varlık sınıfına maruz bırakabiliyor. Bitcoin'in iyi bir yatırım olup olmadığı bireysel koşullara bağlı olsa da dikkate alınması gereken bazı avantajları ve dezavantajları bulunuyor. Kritik dijital varlık güvenliği ve kullanımı konusunda dünya lideri olan Ledger, maliyet konusunda sorun yaşamamak için Bitcoin’e yatırım yapmadan önce bilinmesi gereken 5 önemli noktayı paylaşıyor. 

O illerde sağanak ve rüzgar etkili olacak? Gündeme sarsan iddia! Fethullah Gülen kaçırıldı mı? 3 yeni banka kuruluyor Haftanın en çok konuşulan magazin olayları! DEM Partili belediyeden sağlık çalışanlarına pes dedirten mobbing! Süper Lig'den küme düşen 3. takım belli oldu!