Bisiklet yarışında ölümden dönen milli sporcu Kübra Bektaş: Organizasyon tam bir fiyaskoydu

Türkiye Bisiklet Federasyonun düzenlediği '15 Temmuz Şehitlerini Anma Ulusal Bisiklet 4. yol Yarışması’nda kaza yapan profesyonel bisikletçi Kübra Bektaş, "Organizasyon tam bir fiyaskoydu" dedi.

Kahramankazan’daki ‘15 Temmuz Şehitleri Anma Yol Yarışı’ inanılmaz görüntülere sahne oldu... Hiç görülmemiş biçimde büyükler, gençler ve yıldızlar aynı anda start alınca kargaşa çıktı. Kaza geçiren milli sporcu Kübra Bektaş, ambulansa 1,5 saat sonra ulaşabildi. Polisler yanlış yolu gösterince bazı bisikletçiler parkurdan çıktı. Aynı anda yol trafiğe açılınca sporcular kamyonlarla yarıştı (!) ve en sonunda yarış iptal edildi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 15 Temmuz’da düzenlenen yarışta kaza yapan ve bir buçuk saat ambulansın gelmesini bekleyen Bektaş, kaza sonrası yardım beklerken bir de organizasyon hakemlerinden tepki gördüğünü belirtti. Milli bisiklet sporcusu Bektaş, 7 yıldır Türkiye’deki ve yurtdışındaki yarışlara bireysel olarak katıldığını ifade etti. 

Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın...