Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm fragmanı izle

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm fragmanı yakından takip ediliyor. Perşembe akşamlarında TRT 1’de ekranlara gelen Bir Zamanlar Kıbrıs 3. yeni bölüm fragmanı ilk sahne yayınlandı mı?

This browser does not support the video element.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi son bölümü ile TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Ahmet Kural’ın oynadığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin tüm heyecan gelecek hafta 3. bölüm ile 15 Nisan Perşembe akşamında TRT 1 ekranlarında olacak.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin son bölümündeköylerinden ve kasabalarından olan 20 bin Kıbrıs Türkü gibi Kemal de ailesiyle birlikte göç yolunda eziyet görmektedir.

Kemal bir yandan kafileye sahip çıkmalı diğer yandan kaçırılan karısı ve kızına bir an önce ulaşmalıdır. Sampson’un özellikle İnci’yi neden kaçırdığı ortaya çıkarken Makaryos son yumruğu vurma peşindedir. Lefkoşa düşürülecek, Türk liderler ele geçirilecektir.

Ankaralı adaya ayak basar basmaz hem Lefkoşa’yı hem de göçenleri rahatlatmak için hamlelerine başlar. Bereli kahraman Kıbrıslı Mücahitle kol kola girdiğinde Türkler ilk şoku atlatıp destansı vatan savunmalarını başlatır.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle