Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 92. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 15 Nisan akşamında ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 92. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Hilal Altınbilek’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 15 Nisan Perşembe akşamında ATV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde; Demir ile Züleyha’nın evliliklerini kurtarabilmek adına Sevda bir kez daha Ümit’i uyarır. Ancak hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşmek durumunda kalır.

Kalbini oldukça zorlayan son olayların ardından Lütfiye ile konaktakiler ve Fekeli artık tamamen Fikret’in peşine düşerler. Hatta Lütfiye’yi de atlatıp bunu Almanya’ya kadar taşırlar. Ancak orada öğrendikleri bildiklerinin aksine daha da fazladır. Kalbini yine zorlayacak bir şekilde Adana’ya dönmek zorunda kalmışlardır.

Fikret’in Almanya’ya gitmesi sonrasında az da olsa rahata kavuşan Demir ile Züleyha da ailes saadetlerini kutlamaya karar vermişlerdir. Adnan’nın doğum gününde tüm Çukurova onların bu mutlu günlerine şahitlik edeceklerdir. Demir de kimsenin beklemediği bir anda hem Züleyha’yı hem de Fekeli’yi şaşkına çeviren bir jest yapar.

Küçük konağa yerleşen Gaffur kendini ne kadar affettirmeye çalışsa da bunda pek başarılı olamaz. Yatacak bir yeri de bulunmayan Gaffur’u artık Saniye de istememektedir. Gizlice girip atlara yarenlik ederek uyduğu ahırın içerisinde alevler içerisinde uyanır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 92. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle