Bir ülkede daha vaka tespit edildi! Maymun çiçeği virüsü hakkında merak edilen her şey

Norveç Halk Sağlığı Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada, Doğu Norveç'te yer alan Viken ilçesinde yurtdışından bir erkekte maymun çiçeği virüsünün tespit edildiği bildirildi. Söz konusu vaka Norveç’teki ilk maymun çiçeği vakası olarak kayıtlara geçti. Maymun çiçeği hastalığı nedir? Maymun çiçeği hastalığı ilk nerede görüldü? Maymun çiçeği hastalığının belirtileri neler? Maymun çiçeği nasıl bulaşır? Maymun çiçeği hastalığı nasıl geçer? gibi soruların yanıtlarını ve daha fazlası haberimizde.

Maymun çiçeği virüsü bir ülkede daha görüldü. Norveç Halk Sağlığı Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada, Doğu Norveç bölgesinde yer alan Viken ilçesinde yurtdışından bir erkekte maymun çiçeği virüsünün tespit edildiği bildirilirken, söz konusu vaka Norveç’teki ilk maymun çiçeği vakası olarak kayıtlara geçti. Açıklamada, “Norveç Halk Sağlığı Enstitüsü, Viken ilçesinde doğrulanmış bir maymun çiçeği vakası hakkında bilgilendirildi. Örnekler Oslo Üniversite Hastanesinde analiz edildi" ifadeleri kullanılarak, enfekte kişinin yakın zamanda yurtdışına seyahat ettiği aktarıldı.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri