Bir süre önce evlerini ayırmışlardı! Nagehan Alçı'dan şoke eden hamle: 13 yıllık eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya boşanma davası açtı

Bir süre önce evlerini ayırdıkları konuşulan Habertürk yazarı Nagehan Alçı ile 13 yıllık eşi Beyaz Futbol programı yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanacakları iddia edildi. İşte detaylar...

Habertürk yazarı Nagehan Alçı ile 2010 yılında evlendiği eşi Beyaz Futbol programı yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın 13 yıllık evliliği bitiyor.

Ünlü çiftin bir süre önce evlerini ayırdığı iddia edilmişti. Odatv'nin edindiği bilgilere göre ikiz çocukları olan çiftin, boşanmak için İstanbul 2. Aile Mahkemesi’ne başvurdukları öğrenildi. Boşanma davasını Nagehan Alçı'nın açtığı öğrenildi. Ünlü çiftten boşanma iddialarıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberinin üzerinden neredeyse 24 saat geçmesine rağmen sessiz kalmaları iddiaları güçlendirdi. 

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı evlerini ayırdıkları yönündeki iddiaları yalanlamamıştı.

Elazığ'da gece vakti deprem korkuttu! Adana’da motosiklet fabrikasında yangın! ABD üniversitelerindeki Filistin'e destek protestoları yayılıyor!
Sonraki Haber