Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Sude'yi Oynayan Şeyma Korkmaz Kimdir? Kiminle Evli?

atv'nin iddialı dizisi Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Dizide Sude karakterini oynayan oyuncu Şeyma Korkmaz ise performansıyla dikkat çekti. Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları arasında şu ana kadar en çok konuşulan isimlerden olan Şeyma Korkmaz kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Bir Küçük Gün Işığı Sude olarak son günlerde sıkça gündeme gelen Şeyma Korkmaz kimdir, hangi dizilerde rol aldı soruları gündem oldu. İşte başarılı oyuncu hakkında bilgiler...

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI SUDE KİMDİR?

Fırat'ın üniversiteden arkadaşı olan Sude, geçmişten bu yana Fırat'a aşıktır. Ait olduğu yeri bilen hırslı, idealleri olan çekici bir kadındır. Bir gün Fırat'ın yanında olacağına emindir.

ŞEYMA KORKMAZ KİMDİR?

Beni Affet dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz, 20 Aralık 1998 doğumludur. Genç oyuncu, ilköğretim eğitimini Eskişehir'de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale'ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale'de tamamladı.

Güzel oyuncu oyuncu Cünet Mete ile evli.

Dizileri:

Beni Affet

Kuruluş Osman

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber