Bir dönem Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilen genç model Itır Esen estetik harikası çıktı

Bir dönem adı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'yla (52) aşk dedikodularına karışan Itır Esen (23) estetik harikası çıktı! 2017 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında Türkiye Güzeli seçilen, Yeşilçam oyuncusu Itır Esen'in yeğeni ve seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in torunu olan 23 yaşındaki Itır Esen'in estetiksiz hali görenleri hayrete düşürdü. İşte Itır Esen'in estetiksiz ve estetikli son hali...

2017 Miss Turkey yarışmasında birinci olmasının ardından, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde attığı skandal tweet nedeniyle tacından olan Itır Esen'in eski fotoğrafları ortaya çıktı. 23 yaşındaki güzelin estetik yaptırmadan önceki görüntüsü şoke etti.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat!