Bir Başkadır Ruhiye kim? Ruhiye'nin köyü nerede?

Netflix’de yayınlanan Bir Başkadır dizisinde Ruhiye karakteri herkes tarafından merak edilir bir hale geldi. Bir Başkadır Ruhiye kim? Ruhiye'nin köyü nerede? Ruhiye gerçekte kimdir? İşte detaylar…

Netflix platformunun yeni dizilerinden Bir Başkadır ilk sezonu ile olay yaratırken Ruhiye karakterine hayat veren Funda Eryiğit en çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Bir Başkadır dizisinde Meryem'in yengesini canlandıran Ruhiye’nin gerçekte kim olduğu ve köyünün nerede bulunduğu araştırlanlar arasında yer aldı.

BİR BAŞKADIR RUHİYE KİM? RUHİYE’NİN KÖYÜ NEREDE?

Bir Başkadır dizisinde Ruhiye karakteri henüz küçük yaşlarda köyünde iken tecavüze uğrayan bir kadındır. Evli ve 2 çocuk annesi olan Ruhiye, korkunç tecavüzün sonrasında ruhunda açılan derin yaraları henüz kapatamamıştır. Yaşamış olduğu psikolojik sorunlar Ruhiye’yi intiharın eşiğine kadar getirmiştir.

Dizide Yasin’in eşi olan Ruhiye, geçmişi ile hesaplaşmak adına köyüne gider ve burada yeniden doğduğunu anlar. Funda Eryiğit’in üstün oyunculuk performansı ile büyük beğeni toplayan Ruhiye şimdiden göz önünde kalmaya devam etmekte.

Hisse ve tahvil zirvede Yabancının TL aşkı coştu Dolar yatay seyirde! İşte 17 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Süper Loto sonuçları 19 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber