Bir avuç kömür için bir ömür verenler: Madencilerin Adıyaman'da tahtaya yazdığı yazılar duygulandırdı

"Asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin yıkıma neden Adıyaman'da arama kurtarma çalışmalarına destek veren Zonguldak ve Bartınlı madenciler, birçok kişinin enkazdan kurtarılmasına katkı sağladı. Arama ve kurtarma çalışmalarına devam eden madenciler kaldıkları okulda tahtalara yazdıkları yazılar ile duygulandırdı. İşte o yazılar...

"Asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin yıkıma neden Adıyaman'da arama kurtarma çalışmalarına destek veren Zonguldak ve Bartınlı madenciler, birçok kişinin enkazdan kurtarılmasına katkı sağladı.

Kaldıkları okulun tahtalarına, "Sizlere her zaman kapımız açık. Zonguldak ile Bartın'a bekleriz", "Kömür için değil! Ömür için geldik... Hakkınızı helal edin", "TTK diye yazılır, devletin gölgesi diye okunur", "Şunu unutmayın, her zaman arkanızda ve yanınızdayız.", "Geçmiş olsun Türkiye'm" ve "Maden işçisine kucak açan Adıyaman halkına teşekkür ederiz" yazıları yazan madenciler, mesajlarıyla duygulandırdı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!