Bir Annenin Günahı İbrahim kimdir? Pamir Pekin boyu kaç? Evli mi?

Bir Annenin Günahı İbrahim kimdir merak ediliyor. Kanal D ekranlarında bu akşam yepyeni bir dizi başlıyor. Bir Annenin Günahı dizisinde İbrahim karakterini oynayan Pamir Pekin kimdir, kaç yaşında ve evli mi sorularının yanıtı haberimizde.

Bir Annenin Günahı dizisi bugün başlıyor. Dizide İbrahim karakterini canlandıran Pamir Pekin kimdir? İşte detaylar..

BİR ANNENİN GÜNAHI İBRAHİM KİMDİR?

İBRAHİM KOMİSER Suna’nın yaşadığı mahalledeki emniyette görevli komiserdir. Yakışıklı, zeki, olgun, az konuşan, karizmatik bir adamdır. Hayatının kırılmasını yıllar önce bir görev sırasında kendi gibi polis olan karısının bir trafik çevirmesinde öldürülmesiyle yaşamıştır. Hayatını hem işine hem de karısından yadigar kalan iki küçük çocuğuna adamıştır. İbrahim, Suna’ya ilk gördüğü andan itibaren temiz bir aşk beslemektedir. Suna’ya duygularını açıp hayatın yükünü beraber omuzlamak istediğini söyleyeceği uygun anı bekler.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı!