Bir Annenin Günahı hangi diziden uyarlama? A Mothers Guilt konusu nedir?

Bir Annenin Günahı hangi diziden uyarlama? A Mothers Guilt konusu nedir? Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Bir Annenin Günahı dizisinin hangi diziden uyarlama olduğunu sizler için araştırdık. Bir Annenin Günahı hangi diziden uyarlama? A Mothers Guilt konusu nedir?

Bir Annenin Günahı hangi diziden uyarlama? A Mothers Guilt konusu nedir? Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Özge Özberk'in başrolünü üstlendiği Bir Annenin Günahı hangi diziden uyarlama olduğu araştırılmya başlandı. 

Bir Annenin Günahı hangi diziden uyarlama?

Bir Annenin Günahı dizisi Filipinler tarafından çekilen A Mothers Guilt adlı diziden uyarlamadır. 2019 yılında Limon Yapım tarafından uyarlama için dizinin anlaşması yapıldı. 

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Fenerbahçe'de ilk ayrılık Sebastian Szymanski! Korktuğu başına geldi İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!