Ekstrem sporların başkenti Bingöl’de gezilecek yerler listesi!

Bingöl, Doğu Anadolu Bölgesi'nde bugüne kadar adını çok fazla duyurmayan, ancak farklı bir bakış açısıyla bakıldığı zaman insana bambaşka tecrübeler kazandıran yaylaları, dağlarıyla kamp ve dağcılık gibi pek çok doğa sporlarına ev sahipliği yapan oldukça etkileyici bir şehirdir. Meşhur Yüzen Ada’sından, kış turizmine kadar keşfedilmeyi bekleyen Bingöl gezilecek yerler listesi haberimizde yer almaktadır.

Bingöl, çevresi saran karlı dağlarla doğa sporları için pek çok olanak sunan sehirlerimizden bir tanesidir. Tarihi,  M.Ö 5000 yıllara kadar uzanan ve Urartulardan Hititlere kadar birçok medeniyete ev sahipliği yapan kenti gezerken çarpıcı tarih izlerine ve kalıntılarına rastlamak mümkün. İşte Bingöl’de gezilecek yerler listesi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!