BİM'de 5 lt Ayçiçek Yağları ve Toz Şekerde dev Bayram Arefesi indirimi! İşte BİM 9 Temmuz fiyat listesi

BİM marketlerde Kurban Bayramı Arefesinde 5 lt Sole Ayçiçek Yağları ile 5 kg Şafak Toz Şekerde dev Cumartesi indirimi dikkat çekiyor. Döviz kurlarındaki dalgalanmaya rağmen BİM indirimleri adeta göz dolduruyor. İşte, 9 Temmuz BİM fiyat listesi…

BİM marketlerde Kurban Bayramı arefesinde 5 lt Ayçiçek Yağları ile 5 kg Toz Şekerde indirim fırtınası yaşanıyor. Döviz kurlarında dalgalanma devam ederken bundan müşterilerinin etkilenmemesini isteyen BİM, indirimlerle her daim gündemde kalıyor.

BİM Cumartesi indirimlerinde; Xiaomi Redmi 10 cep telefonundan Fakir dik durabilen süpürgeye, Gaming çalışma masasından Kumtel Airfryer yağsız fritöze, 16 jant bisikletten Keysmart 4 bölmeli derin dondurucuya kadar pek çok fırsat yer alıyor.

BİM marketlerde Cumartesi, Kurban Bayramı Arefesinde ayrıca 5 lt Sole Ayçiçek Yağları 145 TL, 5 kg Şafak Toz Şekerde 104.90 TL’den satışa çıkıyor.

BİM Sıvı Yağ Fiyatları 9 Temmuz

• 5 lt Biryağ Ayçiçek Yağı 165 TL
• 5 lt Sole Ayçiçek Yağı 145 TL
• 2 lt Sole Ayçiçek Yağı 59.68 TL
• 1 lt Sole Ayçiçek Yağı 39.22 TL

BİM Toz Şeker Fiyatları 9 Temmuz

• 5 kg Şafak Toz Şeker 104.90 TL

Merkez faizde ne karar alacak? Beşiktaş Vincent Aboubakar'ın bonservisini belirledi! İngiltere ile satranç maçını Türkiye kazandı
Sonraki Haber