Beyaz Show'a konuk olan mandalinacı kimdir? / Pazarcı Veysel kaç yaşındadır / Veysel Mutlu nerelidir / Videoları ve şarkıları nelerdir?

Yıllardır cuma akşamlarının bir numaralı programı olan Beyaz Show bu hafta da birbirinden renkli konukları ağırlayacak. Ünlü talk show programı izleyicileri hem eğlendirip hem de ilginç konu ve konuklarla güzel anlar yaşatacak. Beyaz Show'a bu hafta; Pamela Spence, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak ve Mandalinacı Veysel Mutlu konuk oluyor. Peki, mandalinacı Veysel Mutlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? merak edilen tüm soruları haberimizde bulabilirsiniz.

Yıllardır Kanal D ekranlarının zirveden düşmeyen programı Beyaz Show bu gece yine evlerimizi neşelendirmeye gelecek. Her hafta birbirinden ilginç konu ve konukları işleyen Beyazıt Öztürk, bu hafta da izleyicileri çok eğlendireceğe benziyor. Fragmanı henüz yayınlanmamış olan Beyaz Show'un konukları izleyicileri yine çok mutlu edecek. Beyaz Show'a bu hafta; Pamela Spence, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak ve Mandalinacı Veysel Mutlu konuk oluyor. Mandalinacı Veysel bu konukların arasından en çok dikkat. çeken isim. Çünkü Veysel son 1 ay içerisinde Beyaz Show'a 3.kere katılacak. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında albüm teklifi alan Veysel Mutlu'yu bu kez hangi sürprizler bekliyor olacak... Seyirci tarafından merak edilen Mandalinacı Veysel Mutlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Videoları ve şarkıları nelerdir? merak edilen tüm soruları haberimizde bulabilirsiniz.

Bursa'da yaklaşık 10 yıldır pazarcılık yapan Veysel Mutlu, pazarda tezgahının başında söylediği şarkı ve türküler ile sosyal medyada kısa sürede tanınmıştı. Mandalinacı Veysel Mutlu, Beyaz Show'da canlı yayına çıktı. Kendisini ünlü yapan ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısını söyleyince stüdyoda adeta yer yerinden oynadı.

Sosyal medyanın 'Mandalinacı Veysel' olarak tanınan, Bursa'da yaklaşık 10 yıldır pazarcılık yapan Veysel Mutlu, pazarda tezgahının başında söylediği şarkı ve türküler ile sosyal medyada kısa sürede tıklanma rekorları kırdı.

'Vay Delikanlı Gönlüm Vay' şarkısıyla ünlenen mandalinacı Veysel, önce Beyaz Show'da sesini geniş kitlelere duyurma şansını yakalamış ardından da albüm teklifi almıştı.

Veysel, sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan fenomen Hayrettin ve uzaylı türkücü lakaplı Mustafa Topaloğlu ile birlikte yeni bir video çekti. Video, birkaç gün içinde 1 milyondan fazla tık aldı.

ALBÜM TEKLİFİ ALDI

Beyazıt Öztürk sürprizi canlı yayında verdi.Ünlü prodüktör Polat Yağcı'nın teklifini Veysel'e ileten Beyazıt.Artık keşfedildin ve ünlüsün diye tezahürat yaptı. Polat Yağcı tarafından müzik dünyasına giriş yapacak olan Veysel,mutluluktan Beyazıt Öztürk'ün boynuna sarıldı.

TEK HAYALİ MURAT BOZ'LA ŞARKI SÖYLEMEK

Bursa'da 10 yıldır baba mesleği pazarcılık yapan Veysel Mutlu'nun tezgâhının başında söylediği şarkı ve türküler, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Müşterilere türkü söyleyerek mandalina satan Mutlu'nun videoları 2 milyonun üzerinde izlendi. Müşteriler, sosyal medya hesaplarında 135 bin takipçisi bulunan ve 'Çılgın Mandalinacı' olarak bilinen Veysel Mutlu ile fotoğraf çektirmek için yarışıyor.

Veysel Mutlu'nun Instagram hesabı üzerinden paylaştığı 'Vay Delikanlı Gönlüm' şarkısı 2 haftada 500 bin izleyiciye ulaştı. Çok sayıda ünlünün beğenisini toplayan videoyla ilgili şarkıcı Murat Boz da yorum yaptı. Boz, videounun altına, ''Yetenek her yerde yetenek...Bu zamanda mandalina bulmak zor, ilgilenicem bu kardeşimizle:)'' mesajıyla alkış emojisi koydu.

6 kardeşin en küçüğü olan Veysel Mutlu, en büyük hayalinin Murat Boz ile düet yapmak olduğunu söyledi. Mutlu, şöyle dedi:

''6 yıldır tezgâhın başında şarkı söylüyorum. İnsanların tepkileri beni çok mutlu ediyor. Artık şarkılarıma meyveleri katmaya başladım. Müşterilerin de oldukça dikkatini çekiyor. 2 haftlalık sürede videolarım yükselişe çıktı. Bütün sevenlerim ve arkamda duranlar sağ olsun. Takipçi sayım 135 bini aştı. Videolarım 2 milyonun üzerinde izlendi. Müşteriler, pazarda benimle fotoğraf çekinmek istiyorlar. Aldığım tepkiler çok güzel. Pazada 6 yıldır şarkı söylüyorum ama videolarımın böyle ilgi göreceği aklıma gelmedi. Yarışmacı olmasam bile konuk olarak o sahnede şarkı söylemek istiyorum. Murat Boz ile Gökhan Özoğuz ile Acun ağabey ve Hadise abla ile tanışmak görüşmek istiyorum. En büyük hayalim Murat Boz ağabeyim ile o sahneyi paylaşmak. Benim için en büyük mutluluk Murat Boz ile o sahnede şarkı söylemek olur.''

19 OCAK'TA BEYAZ SHOW'A KİMLER GELECEK?

Beyazıt Öztürk’ün sunu ile ekrana gelen ve yıllardır ilgiyle izlenen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Pamela Spence, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak ve Mandalinacı Veysel Mutlu konuk oluyor.

Beyaz Show bu haftaki yeni bölümü ile 19 Ocak Cuma gecesi saat 23.45'te Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

12 OCAK'TA BEYAZ SHOW'DA NELER OLDU?

Programın açılış bölümüne konukların kilo verme hikayeleri adeta damga vurdu. Koray Avcı 2 ayda 20 kilogram verdiğini söylerken, Gupse Özay da Deliha filmleri için nasıl kolay kilo alıp verdiğini anlatırken herkesi şaşkınlığa uğrattı. “Bonfil”in kelime anlamını merak eden Beyaz, bu soruyu Aksel Bonfil’e yöneltti ve “iyi evlat” cevabını aldı. Beyaz’ın Aksel Bonfil’i Barış Arduç’a benzetmesinin ardından açılan sohbetten Koray Avcı’nın bihaber olması başta Gupse Özay olmak üzere herkesi güldürdü. Gözde Atasoy’un haber bültenlerini sunarken kullandığı cümleleri yeniden biraraya getirip tekrar montajlayan Beyaz, hazırladığı komik VTR ile herkese kahkaha attırdı. Beyaz, Koray Avcı’nın geçen program verdiği sözü unutmayıp canlı yayın sırasında hatırlatınca Koray Avcı beatbox yapmak durumunda kaldı.

Güzel performansıyla adeta gerçek beatboxçılara taş çıkarttı. Koray Avcı’nın program sırasında hazırladığı Türk Halk Müziği potpurisi, stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi mest etti. Aksel Bonfil bilinmeyen bir yönünü Beyaz Show’da sergiledi ve söylediği şarkıyla herkesi büyüledi. Programın en büyük sürprizlerinden birini Acun Ilıcalı yaptı. Meksika’dan Gupse Özay’a video çekip gönderen Ilıcalı, Gupse Özay’ın yeni filmi için iyi dileklerini iletti. Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber