Beyaz Show yeniden mi başladı? Beyaz Show 2020 ne zaman, hangi kanalda?

Beyaz Show yeniden mi başladı? Beyaz Show 2020 ne zaman, hangi kanalda? Beyazıt Öztürk'ün 20 yıldan fazladır yoğun ilgiyle izlendiği Beyaz Show, yeniden mi başlayacak? Yıllarca Cuma gecelerini renklendiren Beyaz Show, bu akşam tekrar ekrana gelecek. Beyaz Show, her hafta farklı ünlüler konuk alan, stüdyodaki seyircisi ve ekran başındaki seyircisiyle gönüllerde taht kurdu. Beyaz Show hangi günler ekrana gelecek? Beyaz Show 2020 yeniden mi başladı? Detaylar haberimizde...

Beyaz Show yeniden mi başladı? Beyaz Show 2020 ne zaman, hangi kanalda? Beyaz Show yeniden mi başlıyor? sorusunun yanıtı tüm herkes tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show", kolaj bölümleri ile Cuma akşamı Kanal D'de ekranlarında seyiricisi ile buluşacak. İşte Beyaz Show yeniden mi başladı? Beyaz Show 2020 ne zaman, hangi kanalda? sorularının yanıtları...


BEYAZ SHOW YENİDEN Mİ BAŞLIYOR?

Klasikleşmiş skeçler, Beyaz’ın canlandırdığı tiplemeler, usta sanatçılarla özel anlar, gündem yaratan dünyaca ünlü konuklar ve sürprizler, 10 Nisan Cuma gecesi 00:15’te Beyaz Show’da ekrana gelecek.

“Beyaz Show”, tekrar bölümüyle 10 Nisan Cuma gecesi 00:00’de Kanal D’de.

BEYAZIT ÖZTÜRK KİMDİR?

Beyazıt Öztürk 12 Mart 1969 yılında Bolu'da dünyaya geldi. Kısaca Beyaz olarak bilinen, Türk sunucu, şovmen, televizyon ve radyo programcısı, şarkıcı, oyuncu, komedyen.

Çocukluğu

Aslen Artvinli olan Beyazıt Öztürk, 12 Mart 1969 tarihinde Bolu'da, memur bir ailenin ikinci oğlu olarak dünyaya geldi. Baba tarafından Gürcü asıllıdır.

Eğitimi

Babasının polis olması nedeniyle, ilk ve orta öğrenimini Anadolu'nun farklı illerinde tamamladı. Gemlik Lisesi mezunu olan Beyazıt Öztürk o zamanlar iki aşamalı olarak yapılan üniversite giriş sınavının ilk aşamasını geçip ikincisini kazanamayınca, resim yeteneğini değerlendirebileceği düşüncesiyle güzel sanatlara yöneldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Seramik-Heykel bölümü'nü kazandı.

Kariyeri

İlk çalışmaları

Aynı zamanda lisanslı basketbolcu olan Öztürk, üniversite eğitimini sürdürürken bir yandan da radyo programcılığıyla ilgilenmeye başladı. Özel televizyon kanallarının ve radyoların sayısının hızla arttığı bir dönemde, ev arkadaşıyla birlikte Eskişehir radyolarında çalışmaya başladı. Ancak "r" harfini telaffuz edememesi nedeniyle, sunuculuk isteği reddedildi ve sadece program hazırlamakla yetindi. Yine de kuralları aşarak sesini dinleyicilere ulaştıran Öztürk, farklı ve esprili tarzıyla beğeni topladı. Sonrasında, ev arkadaşının kurduğu "Genç Radyo"da program sunmaya devam etti ve arkadaşlarıyla birlikte, siyasi içerikli bir mizah dergisi olan "Gına"yı çıkarmaya başladı. "Beyaz" takma adını ilk defa bu dergi için çizdiği karikatürlerin altında kullandı. Eskişehir'de geçirdiği bu dönemde, iki heykel, iki seramik, bir karikatür sergisi açan Öztürk, son olarak da bir karma seramik sergisine katıldı.

Fenomen Reynmen, sevgilisine evlilik teklifi etti CHP'li belediyede onlarca kişi işten çıkarıldı TÜRK-İŞ nisan ayı açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı
Sonraki Haber