Beşiktaş'taki otobüs dehşetinde kahreden sözler: Canlı bomba zannettim...

"ÜZERİMİZE SÜRÜP BİZE ÇARPTI"


Duruşmaya, kazada 45 yıllık eşi Tahir Billur'u kaybeden ve kendisi de uzun süre yatarak tedavi gören ve yeni yürümeye başlayan Ayşe Feride Billur, kızı Tuğba Billur'un yardımıyla tekerlekli sandalyeyle getirildi. Müşteki Ayşe Feride Billur, "Beşiktaş'ta durakta otobüs bekliyordum. durak kalabalıktı. Kırmızı ışıkta bir otobüs durdu. Yeşil yanınca çok hızlı bir şekilde geldi, üzerimize doğru sürdü. Canlı bomba sandım. Hatta 'Kaçın' diye bağırdım. Eşim öndeydi, çekmeye çalıştım. Çekemedim. Beni cama fırlatmıştı. Kendime geldiğimde eşim yerde yatıyordu" dedi. 

"BİR AİLEYİ PERİŞAN ETTİ"


Mahkeme Başkanının, "Otobüs size doğru manevra yaptı mı?" sorusuna müşteki Billur, "Evet üzerimize doğru sürdü. Şikayetçiyim. Davaya katılmak istiyorum. Sanığın 'İsteyerek yaptım demesi acıma acı kattı. Çok mutlu bir evliliğim vardı. Bir aileyi perişan etti" şeklinde ağlayarak cevap verdi.

Müşteki avukatı ise sanıktan şikayetçi olduklarını belirterek, davaya katılma talepleri olduğunu ve sanığın tutukluluk halinin devamını istediklerini söyledi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!