Beşiktaş'ta Salih Uçan Adana Demirspor galibiyeti sonrası konuştu: İkincilik için mücadele ediyoruz...

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan, takımının Adana Demirspor'u 4-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Uçan, ilk yarıda golü yedikten sonra canlandıklarını, ikinci yarıda maçı daha çok istediklerinin altını çizdi.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Adana Demirspor'u 4-1 mağlup etti. Siyah-Beyazlılar'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

''SICAK NEDENİYLE BİRAZ RUHSUZ BAŞLADIK''

"İyi mücadele edememe, hatalı pas, top kaybı, yanlış adam seçimi, isteksiz bir oyun vardı ilk yarıda. İkinci yarıda tam tersi. Harbiden ikinci yarı daha çok istedik. Sıcak nedeniyle biraz ruhsuz başladık. İlk yarının sonlarında gol yedikten sonra canlandık.

''İKİNCİLİK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ''

"İkinci yarı doğru paslar, doğru tercihler, daha çok isteme sonucu buraya getirdi. İkincilik için mücadele ediyoruz. Adana burada hiç yenilmemişti. Taraftarları çok iyi. Burada yenilmeyen bir rakibe karşı 4 gol bulduk. Oyunları, mücadeleler, kaliteleri çok iyi. 4 attık, moraller yerinde."

Yenidoğan servisinde kan donduran konuşmalar... Şans Topu sonuçları 19 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! İtalya Kupası'nda Atalanta'yı deviren Juventus kupanın sahibi
Sonraki Haber