Beşiktaş'ta bir değil 3 bomba transfer! Avrupa çapında ses getirecek isimler için ilk adımlar atıldı...

Şenol Güneş'i teknik direktörlük görevine getirdikten sonra transfere ağırlık veren Beşiktaş, öncelikli bölge olarak stoper ve sol beki belirledi. Marcelo ve Çağlar Söyüncü gibi isimleri gündemine alan siyah-beyazlılar, Avrupa çapında ses getirecek bir transfer için de ilk adımı attı.

Devre arasında takıma takviye yapacak olan Beşiktaş, Avrupa'da ses getirecek bir transfer için çalışmalara başladı. Bu sezon savunmaya yaptığı takviyelere rağmen istenilen performansı veremeyen siyah-beyazlılarda devre arasında, Welinton ve Montero'yu gönderip stoper takviyesi yapılması planlanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda savunma ve sol bek transferine öncelik veren siyah-beyazlılarda gündeme birçok isim gelmişti.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü?