Beşiktaş'ın derbi hazırlıkları... Galatasaray galibiyeti primini duyan futbolcuların yüzü gülüyor

Süper Lig'de oynadığı son dört maçta tek galibiyette kalan ve derbi öncesi 17 puanda ezeli rakibi Galatasaray'a yakalanan Beşiktaş, taraftarına derbi galibiyeti hediye etmek için çalışıyor. Siyah-Beyazlı takımın antrenmanlarını iki gündür başkan Ahmet Nur Çebi de takip ediyor. Galibiyet primi maçtan sonra soyunma odasında açıklanacak...

Süper Lig'in 10'uncu haftasında pazartesi günü derbi  maçta Galatasaray'ı konuk edecek Beşiktaş, maçın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla devam etti. 

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Küçük oyunların ardından 5'e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları yapılan antrenman, tam sahada oynanan çift kale taktik maçı sonrası gerçekleştirilen şut çalışmasıyla sona erdi.

UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!