Beşiktaş'ın Başakşehir maçı ilk 11'i belli oldu! Fernando Santos'tan Semih Kılıçsoy için karar: Taraftar sonunda yıldız isme kavuşuyor

Süper Lig'in 31. hafta maçında Beşiktaş, Başakşehir deplasmanına konuk oluyor. Portekizli teknik adam Fernando Santos'un sahaya çıkaracağı ilk 11 belli olurken, Semih Kılıçsoy için de karar verildi. Milli arada taraftarın özlem duyduğu ve A Milli Takım'a çağrılıp gönderilen Semih Kılıçsoy, bugün ilk 11'deki yerini alacak.

BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ BELLİ OLDU! SEMİH KILIÇSOY KARARI

Süper Lig'in 31. hafta kapanış maçında Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir'e konuk oluyor. Teknik direktör Fernando Santos'un sahaya süreceği ilk 11 belli olurken, Semih Kılıçsoy için de karar verildi. Milli arada A Milli Takım'a çağrılan ancak taktik idmana bile alınmadan Ümit Milli Takım'a gönderilmesi olay olan Semih Kılıçsoy, bugün 11'de sahaya çıkacak. Taraftarlar, genç yıldıza kavuşacak.

İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i...

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!