Bergüzar Korel'den minik kızı Leyla ile birlikte yeni pozlar! İşte ünlü isimlerin 5 Aralık Pazar Instagram paylaşımları

2009 yılında evlendiği meslektaşı Halit Ergenç ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Leyla'yı geçtiğimiz günlerde kucağına alan 39 yaşındaki oyuncu Bergüzar Korel minik Leyla ile yeni kareleri Instagram hesabından paylaştı. Üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Korel'in fotoğraflarını sosyal medya kullanıcıları beğeni yağmuruna tuttu.

Binbir Gece dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı ve 2009'da hayatını birleştirdiği oyuncu Halit Ergenç'ten Ali ve Han adında iki oğlu olan Bergüzar Korel geçtiğimiz günlerce üçüncü kez anne olmuş ve kızı Leyla'yı kucağına almıştı. Leyla bebek ile birlikte yeni pozlarını 2.1 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşan Korel'e beğeni ve yorum yağdı. Bebeğinin kucağında uyuduğu anları yayınlayan Korel fotoğraf karesinin altına ' Ufak bi 💤 🧚 ' notunu düştü. Korel'in bu paylaşımı henüz 24 saat bile olmadan 265 bine yakın kişi tarafından beğenildi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı