Beren Saat ve Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Kenan Doğulu ve Beren Saat, 2014 yılında Los Angeles'ta evlenmişti... Evlilikleri zaman zaman spekülasyonlara konu olan çift, boşanma iddiaları ile gündeme gelmişti. Yeni yılı Kıbrıs'ta karşılayan Kenan Doğulu, boşanma söylentilerine karşı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kenan Doğulu, yeni yılı Kıbrıs'ta bir otelde karşıladı. Konuklarına müzik ziyafeti sunan ünlü şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. 2023'ü değerlendirip, yeni yıl mesajı veren Doğulu, Beren Saat'le ilgili soruyu da cevapladı.

49 yaşındaki sanatçı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bir sürü acı olay oldu. Her türlü ayakta kalmak zorundayız. 2024'e umutla bağlanacağız. Yeni yılda şahane günler diliyorum. Sağlık, başarı ve aşk gelsin" 

"ÖYLE BİR ŞEY OLSA SÖYLEMEZ MİYİZ?"

Eşi Beren Saat'in kendisini dinlemeye geldiği hatırlatılan ve, "Hakkınızda birçok söylenti ortaya atıldı..." sorusu yöneltilen Doğulu, "Onlara çok güldük. 'Gizlice boşandılar' yazmışlar. Biz de 'Aa boşandık mı?' diye şaşırdık. Öyle bir şey olsa söylemez miyiz?" ifadelerini kullandı.

KONSERDE EŞİNİ ÖPTÜ

Yılbaşı konserinde sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturan Kenan Doğulu, 2024'ün ilk saniyelerinde eşi Beren Saat'i öptü. Ünlü ismi Kıbrıs sahnesinde dinlemeye gelenler arasında annesi Serpil Doğulu da vardı.

İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Ankara'da bugün hava nasıl olacak? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber