Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'in yeni işi belli oldu! Bakın neyden para kazanacak

Türkücü Berdan Mardini ile 11 yıllık evliliğini 2021 yılının Mart ayında sonlandıran ve bu evlilikten iki çocuğu bulunan Fatoş Yelliler adından söz ettirmeye devam ediyor. Son dönemde aşk hayatıyla gündemde olan ve Gökhan Göz'ü başka evli erkeklerle aldattığı iddia edilen Yelliler iş hayatına atıldı. Ünlü isimler arasında oldukça popüler hale gelen güzellik merkezi açma akımına Yelliler de dahil oldu.

Berdan Mardini ile boşanmadan önce yasak aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Gökhan Göz ile aşklarını ilan ettikten kısa bir süre sonra yollarını ayıran iki çocuk annesi Fatoş Yelliler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla magazin gündemindeki yerini koruyor.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!