Benim Adım Melek dizisi final dedi! Tarih belli oldu

TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Benim Adım Melek dizisi bu akşam 60. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yapımcıları ise yeni bölüm öncesi Benim Adım Melek dizisinin final tarihini açıkladı. Peki Benim Adım Melek ne zaman final yapacak?

Benim Adım Melek ne zaman final yapacak sorusu, Çarşamba akşamları TRT 1'de yayınlanan dizinin 60. bölüm öncesi yanıtını buldu. Kutsi ve Nehir Erdoğan'ın başrol oynadığı ve çekimleri Gaziantep'te devam eden Benim Adım Melek dizisi 2 sezondur izleyicisi ile buluşuyordu. İşte dizinin final tarihi..

Benim Adım Melek dizisi 7 Nisan 2021 akşamı 60. bölümü ile ekrana geldi. Haftalardır beklenen düğün ise bu bölümde gerçekleşiyor. İki aşığın sonunda muradına erdiği bölüm olacak olan 60. son bölümde ve Halil'in nijkahları kıyılıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise ÜS yapım imzalı olan dizi adım adım finale gidiyor. TRT 1'de Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin final tarihi de az önce kesinleşti. Buna göre Benim Adım Melek 66. bölümde final diyecek. Yani bu akşamı saymazsak 6 bölüm sonra final yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı mesajı Dursun Özbek'in Galatasaray'ı uçuracak projesi belli oldu Şırnak'ta askeri araç devrildi! 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı...
Sonraki Haber