Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümünde ne oldu? 28. bölüm özet...

Türkiye'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, bu hafta 28. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil gibi isimlerin yer aldığı ATV dizisi, bu hafta da meraklı seyircileri ekrana kilitliyor. Son bölümü kaçıranlar ise 28. bölümde neler olduğunu araştırmaya başladı! Peki Ben Bu Cihana Sığmazam'ın son bölümünde ne oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam 28. bölümünde neler oldu? İşte, Ben Bu Cihana Sığmazam 28. bölümünde yaşananlar...

Türkiye'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, bu hafta 28. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil gibi isimlerin yer aldığı ATV dizisi, bu hafta da meraklı seyircileri ekrana kilitledi. Son bölümü kaçıranlar ise 28. bölümde neler olduğunu araştırmaya başladı! Peki Ben Bu Cihana Sığmazam'ın son bölümünde ne oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam 28. bölümünde neler oldu? İşte, Ben Bu Cihana Sığmazam 28. bölümünde yaşananlar...

Ben Bu Cihana Sığmazam 28. bölümde neler olacak?

Cezayir'in kadim dostu Kurban'la ilgili ihanet şüpheleri artmaya başladı ve bu hususta önlemini aldı. Tatavlalı, Cezayir'den kurtulduğunu düşünürken peşine Kayıkçı takılır. Kayıkçı, Tatavlalı'nın güvendiği adamlarından birini kendi tarafına çekerek Tatavlalı'nın ölümünü planlar.

Ben Bu Cihana Sığmazam 28. bölümde ne oldu?

Cezayir, Ekabir'in şişlendiğini öğrendi. Cezayir’in kadim dostu Kurban’la ilgili ihanet şüpheleri artar ve bu hususta önlemini alır. Tatavlalı, Cezayir’den kurtulduğunu düşünürken peşine Kayıkçı takılır. Kayıkçı, Tatavlalı’nın güvendiği adamlarından birini kendi tarafına çekerek Tatavlalı’nın ölümünü planlar. Düşmanların hamleleriyle zehirlenen Firuze, hem kendi hayatı hem de bebeğinin hayatı için mücadele verir. Cezayir, Firuze’nin yaşam mücadelesi sırasında yanında bulunur. Cezayir, Leyla’ya Bekir’in ölümüyle ilgili kendi duygularını anlatabilmek için Gülendam’ın evinde büyük bir etkinlik düzenler. Bu etkinlikten sonra Cezayir’e başka bir açıdan bakmaya başlayan Leyla’nın kırgınlığı hafifler. Leyla, Cezayir’e fazla yüklendiğini anlayınca Cezayir’le konuşmak için mekanına gider fakat Cezayir’i yerinde bulamaz.Cezayir, Kurban’ın evine yolu düşen Tatavlalı’nın haberini alır. Bu sayede Cezayir ezeli düşmanı Tatavlalı’yla yüz yüze hesaplaşma fırsatı bulur. Kayıkçı, Tatavlalı'yı zehiler.

Ben Bu Cihana Sığmazam 29. bölüm fragmanı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal için karar verildi Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal!
Sonraki Haber