Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne?  Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimler? Ben Bu Cihana Sığmazam nerede çekildi?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, televizyon ekranlarında en çok sevilen ve reyting rekorları kıran bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Dizi hakkında konusu ne ve oyuncuları gibi ayrıntılar merak ediliyor. Bu çerçevede arama motorlarında 'Ben Bu Cihana Sığmazam konusu' veya 'Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi? Ben Bu Cihana Sığmazam hangi kanalda, saat kaçta?

Televizyon dünyasının son dönemdeki en büyüleyici ve etkileyici yapımlarından biri olan "Ben Bu Cihana Sığmazam," izleyicileri köklü bir aile, devlet görevlisi bir kahramanın intikam serüveni ve aşkın dokusuyla dolu bir dünyanın içine sürüklüyor. Yapımcılığını KYN Yapımevi'nin üstlendiği dizi, Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmenliğinde, Zülküf Yücel ve Zehra Yücel'in senaryosuyla ekrana taşınıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne?  Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimler? Ben Bu Cihana Sığmazam nerede çekildi? Ben Bu Cihana Sığmazam hangi kanalda, saat kaçta?

Ben Bu Cihana Sığmazam konusu ne?

Dizinin ana karakteri Cezayir Türk, köklü ve güçlü bir aileden gelir ve devlet için çalışmaktadır. Ancak ailesinin ve devletin güvenliği için bir sabotaja kurban gider. Ancak ölü gösterilerek yeni bir hayata başlama kararı alır. Bu karar, intikam ateşini içinde büyüten bir yolculuğun başlangıcı olur. Devletin bekası için harekete geçer ve ağabeyinin intikamını almak için her türlü zorluğa göğüs gerer.

Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda yaşadığı bir yaralanma sonucunda tanıştığı Firuze ile özel bir bağ kurar. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de, artık onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Ancak Firuze'ye olan aşkı, Cezayir Türk'ün hayatında yeni bir aile kurma şansı verir.

Ancak, Cezayir Türk'ün kimliği tekrar deşifre olur ve hayata, İstanbul'a geri dönmek zorunda kalır. Ancak bu dönüşün ardında ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır.

Ben Bu Cihana Sığmazam nerede çekiliyor?

Dizi, İstanbul'un sokaklarından yurtdışındaki tehlikeli operasyon sahnelerine kadar çeşitli mekanlarla zenginleşen dizi, Karadeniz bölgesinde çekiliyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimler?

Oktay Kaynarca - Cezayir Türk

Ebru Özkan Saban - Leyla

Ali Seçkiner Alıcı - Kurban Baba

Ragıp Savaş - Atakan

Mina Derman - Suna

Batuhan Sezer - Ömer Asaf

Ahmet Yıldırım - Cafer

Tanıl Yöntem - Canberk

Ben Bu Cihana Sığmazam hikayesi gerçek mi?

"Ben Bu Cihana Sığmazam" adlı dizi tamamen hayal ürünü bir hikayeyi anlatmaktadır ve gerçek kişiler veya olaylarla herhangi bir bağı yoktur.

Ben Bu Cihana Sığmazam hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün?

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi, Salı akşamları saat 20.00'de atv ekranlarında yayınlanıyor. Yeni bölüm fragmanları ve özel sahneleri 'de sevenleriyle buluşuyor. Ayrıca, tüm bölümleri atv.com.tr'de izlenebilmektedir.

Ben Bu Cihana Sığmazam 1. bölüm fragman izle

Ben Bu Cihana Sığmazam izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini izlemek için https://www.atv.com.tr/ben-bu-cihana-sigmazam internet adresinden veya buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Daha fazla dizi haberi için Superhaber'in sosyal medya hesaplarını takip edebilir ve bildirimleri açarak bizlere destek olabilirsiniz. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hakkında merak ettiğiniz detayları yorumlarda bizlere aktarabilirsiniz.

5 Mayıs 2024 Pazar TJK at yarışı sonuçları açıklandı! 6 Mayıs 2024 Pazartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yeşilçamın sevilen ismi Serpil Çakmaklı'dan büyük itiraf!
Sonraki Haber