Beline kadar suya girip araçları tek tek kontrol etti

İzmir'i vuran sel felaketinde araçların suya gömüldüğünü gören bir polis memuru, beline kadar gelen suya aldırmadan tek tek araçların içini kontrol etti. Polisin bu davranışı büyük takdir toplarken, o anlar da cep telefonu kamerasına yansıdı.

This browser does not support the video element.

İzmir’de meydana gelen sel felaketinde, onlarca araç suyu gömüldü, dereler taştı, yollar göle döndü. 2 kişinin hayatını kaybettiği kentte yaralar sarılmaya çalışırken, İzmir polisi yolda kalan ve araçları suya gömülen vatandaşların teker teker yardıma koştu.

POLİSİN DAVRANIŞI TAKDİR TOPLADI

Polisler, suya gömülen ve yolda kalan araçları kimi zaman vatandaşlarla iterek yardım etti.

Ekipler, kimi zamanda kepçenin üzerine çıkarak vatandaşlara destek oldu. Polisin, bu mücadelesi herkesten alkış aldı.

BELİNE KADAR SUYA GİRİP ARAÇLARI TEK TEK KONTROL ETTİ

Öte yandan, sel sularının araçları suya gömdüğü bölgeye gelen görevli bir polis ise beline kadar suya girdi. Metrelerce suyun içinde yürüyen polis, araçlarda kimse var mı diye teker teker kontrol etti.

O anlar kameralar tarafından kaydedilirken, görüntüler herkesin takdirini kazandı.

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar