"Belhanda böyle oynarsa oyundan çıkart diye talimat verdim! Onyekuru'yu da Galatasaray maçından sonra gönderdim! Soyunma odasında da ağzıma geleni söyledim"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Younes Belhanda ve Henry Onyekuru ile ilgili gündem olacak sözler sarf etti. Murat Sancak, Younes Belhanda'nın Galatasaray'a karşı duygusal yaklaştığını ve bu yüzden oyundan çıkarılması talimatı verdiğini söyledi. Sancak ayrıca Henry Onyekuru'nun yine Galatasaray maçından sonra tepki çeken hareketleri yüzünden takımdan gönderildiğini ekledi.

MURAT SANCAK'TAN ŞOK BELHANDA VE ONYEKURU SÖZLERİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, TRT Spor'a gündem olacak açıklamalar yaptı. Younes Belhanda ve Henry Onyekuru'nun Galatasaray maçlarındaki hareketlerinden rahatsız olduğunu belirten Murat Sancak, takıma dair de açıklamalar yaptı.

Tükenmişlik sendromu nedir? Meteoroloji o illeri açıkladı! Toz taşınımı ve yerel yağışa dikkat! Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Uçakta korku dolu anlar! Pendik’te korkunç saldırı: Kafede oturan kişiyi öldürüp kaçtı