Belediye başkanları WhatsApp'ta ne konuşuyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe'de büyükşehir belediye başkanlarını kabulünün ardından Erdoğan'ın da içerisinde olduğu bir WhatsApp grubunun kurulması kararlaştırılmıştı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde o grupta nelerin konuşulduğunu açıkladı.

Yerel seçimlerin ardından tüm büyükşehir belediye başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

Bu görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da içerisinde yer aldığı bir WhatsApp grubunun kurulması kararlaştırıldı.

'HAYIRLI OLSUN'DAN ÖTEYE GEÇİLMEDİ

Bugünkü yazısında WhatsApp grubunda ne konuştuklarını merak ettiğini ve başkanlara sorduğunu dile getiren Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Çok iyi bir düşüncenin ürünü olarak WhatsApp grubu oluşturulmuş ama “Hayırlı olsun” demekten öteye geçmemiş." ifadelerini kullandı.

ADANA FARKI

Selvi'nin WhatsApp grubundan paylaştığı ekran görüntüsünde ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın mesajı dikkat çekti.

Konuşmalarında sık sık Adana dili ve edebiyatından örnekler sunan Karalar'ın WhatsApp'ta da aynı üslubu kullandığı görüldü.

Diyarbakır'da kan donduran olay! Lise öğrencisi, müdürü bıçakladı! Merkez’den faiz oranlarıyla ilgili kritik açıklama geldi Balkondan düşen 4 yaşındaki Hilal yaşamını yitirdi
Sonraki Haber