Bel çevresindeki yağları azaltıyor, kolesterolü düşürüyor!

Newcastle'daki Northumbria Üniversitesi'nde yapılan son araştırma, Avrupa Beslenme Dergisi'nde yayınlanan bir çalışma, kolesterol seviyelerini düşürmeyi ve bel çevresi yağı azaltmayı hedefleyen bireylerin, yeni bir protein alımını arttırmaları gerektiğini öne sürüyor.

Sadece iki haftalık bir süre zarfında, Quorn proteini tüketen katılımcılar 'kötü'  kolesterolde belirgin bir %12'lik bir azalma ve toplam kolesterolde %7'lik bir azalma gözlemlediler. Aynı kişiler, kırmızı ve işlenmiş et ürünleri tüketen karşılaştırma gruplarına kıyasla neredeyse 1 cm (0,95 cm) bel çevresinde ortalama bir azalma gözlemlediler.

QUORN NEDİR?

Quorn, bitkisel kaynaklı bir protein kaynağıdır ve özellikle vejetaryen ve vegan beslenme düzenlerine uygun bir alternatif olarak kullanılır. Quorn, temel olarak mikroorganizmalar tarafından fermantasyon yoluyla üretilen mikrobiyal proteinlerden elde edilen bir üründür.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...