Beklenen düğün gerçekleşti... Demet Özdemir'in gelinliği, Oğuzhan Koç'un ayakkabıları alay konusu oldu

Oyuncu Demet Özdemir (30) ve Oğuzhan Koç (37) dün akşam Six Senses Hotel’de düzenlenen muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi. Düğünde toplamda 3 gelinlik giyen Demet Özdemir'in nikah kıyılırken giydiği gelinlik ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Birçok kişi Özdemir'in gelinliğini beğenmeyerek ilginç benzetmelerde bulundu. Oğuzhan Koç'un kalın tabanlı ayakkabıları ise espirili paylaşımları beraberinde getirdi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç muradına erdi. Ünlü çift önceki gün rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi. Özdemir'in nikah kıyılırken giydiği gelinlik ise dikkat çekti. Birçok sosyal medya kullanıcısı Özdemir'in gelinlik tercihini beğenmeyerek ilginç benzetmelerde bulundu. Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı gelinlikle davetlilerin karşısına çıkan Demet Özdemir yorum yağmuruna tutuldu. Güzel oyuncunun gelinliği gazlı beze ve halı kaydırmaza benzetildi.

Düğünde Papillone'a tasarlattığı smokiniyle boy gösteren Oğuzhan Koç'un ise ayakkabı tercihi çok konuşuldu. Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’le boylarını eşitleyebilmek için düğünde yüksek topuklu ayakkabı giydi.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!