Beklenen açıklama geldi: Burcu Kıratlı'dan boşanan Sinan Akçıl ile Müge Anlı aşk mı yaşıyor?

İkinci kez evlendiği oyuncu eşi Burcu Kıratlı'dan geçtiğimiz ay tekrar boşanan 40 yaşındaki popçu Sinan Akçıl,'ın atv'de ekrana gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucu ve gazetesi Müge Anlı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Sinan Akçıl, hakkında çıkan aşk iddialarıyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. İşte Sinan Akçıl'dan Müge Anlı açıklaması...

2018'in Aralık ayında evlendikten 9 ay sonra boşandığı oyuncu Burcu Kıratlı ile 2021 yılının Şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturan ve geçtiğimiz ay evliliğini yeniden sonlandıran Sinan Akçıl'ın başarılı sunucu Müge Anlı ile aşk yaşadığı iddiası ortaya atılmıştı.

tv100'den Magazin Hattı'na konuşan Sinan Akçıl, 'Müge hanımla bir birliktelik söz konusu mu? Bu yönde haberler çıktı' sorusuna 'Bununla ilgili gerçekten konuşmak istemiyorum. Çok değerli bir insan. Türkiye'de arkadaşlık yapmaktan çok gurur duyduğum, nadir bulunan karakterlerden biri Müge. Böyle sorulara cevap vermektense onun nasıl düzgün bir insan olduğunu ve başarılı işler yaptığını konuşalım.' cevabını verdi.


atv ekranlarının sevilen sunucusu Müge Anlı, daha önce Sinan Akçıl ile birlikte baş başa yemek yerken görüntülenmişti. Sinan Akçıl, Merve Özbey ve Mustafa Ceceli ile birlikte seslendirdiği 'Durum çok acil' isimli şarkısını Müge Anlı'dan ilham alarak yazdığını söylemişti. Durum Çok Acil şarkısını yazdıktan sonra Müge Anlı'nın canlı yayınına katılan Sinan Akçıl, "İtiraf ediyorum. Gerçek bir Müge Anlı hayranıyım. Her gün izliyorum, Allah Türkiye'yi Müge Anlı'sız bırakmasın" ifadelerini kullanmıştı.

İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri Erden Timur, Galatasaray'ın yeni yönetim listesinde yer alacak mı? ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor!
Sonraki Haber