Bekir Ağırdır etki ajanı mı? Soner Yalçın, KONDA Genel Müdürü Ağırdır'ı 'CHP'yi yıkan kafa' olarak tarif etti

Gazeteci Soner Yalçın, son yazısında KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır için "Kafasındakini rakamlara yansıtan Bekir Ağırdır’ın mesleki ya da kişisel sorunu önemli değil, bu kafa CHP'ye yıkım getirdi!" ifadelerini kullandı.

Gazeteci ve yazar Soner Yalçın, OdaTV'deki son yazısında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Bu adam uluslararası sistemin Türkiye'deki etki ajanıdır…" dediği, KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır CHP'yi yıkan kafa olarak tarif etti.

"BU KAFA CHP'YE YIKIM GETİRDİ"

İşte Yalçın'ın yazısından bazı öne çıkan kısımlar:

Bekir Ağırdır tek değil; sayıları az ama son dönemlerde CHP’de etkileri fazla!

Kılıçdaroğlu, Bekir Ağırdır gibi TESEV’den arkadaşlarını, Birikim çevresini- Murat Belgeleri vs. pek önemsedi.

-------------------------

CHP’nin “dümenini” neo-muhafazakâr/neocon akıma kırdılar ve “helalleşme” gibi kurnazlıklar ile Cumhuriyet değerlerine düşmanlık yarattılar. PKK-FETÖ irtibatlı adaylar parti ve seçmen kimliğinin sakatlanmasına sebep oldu.Vs.

Sonuçta:

CHP yönetimi, Bekir Ağırdırların 14 Mayıs’ın belirleyici unsurunun ekonomik sıkıntı ile özgürlük- adalet olacağı liberal tezine sarıldı. HDP/Yeşil Sol ittifakının oy kaybettirmeyeceğini sandı. Kaybetti.

Kafasındakini rakamlara yansıtan Bekir Ağırdır’ın mesleki ya da kişisel sorunu önemli değil, bu kafa CHP'ye yıkım getirdi!

SONER YALÇIN'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Başkan Erdoğan'dan Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesine taziye telefonu Türkiye'nin toz taşınımı imtihanı bitmedi! O illerde göz gözü görmüyor Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında yeni gelişme!
Sonraki Haber