Bedriye Kılıç kaybında yeni detaylar! Bedriye Kılıç öldürüldü mü? Eşi Tayfur'un ''Kuyudan bir cenaze çıkacak'' iddiası gerçek mi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konya Akşehir'de eşiyle tartıştıktan sonra sırra kadem basan ve günlerdir kendisinden haber alınamayan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç aranıyor. Bedriye'nin yakınları genç kadının kaybolmadığını ve eşi Tayfur tarafından öldürüldüğünü düşündüklerini söyledi. Tayfur'un ''Çimendere’deki kuyudan bir cenaze çıkacak'' şeklindeki iddiası üzerine bahsedilen alandaki kuyularda inceleme yapıldı. Peki, Bedriye Kılıç'ın başına ne geldi? Bedriye Kılıç öldürüldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konya Akşehir'de eşiyle tartıştıktan sonra sırra kadem basan ve günlerdir kendisinden haber alınamayan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç aranıyor. Bedriye'nin yakınları genç kadının kaybolmadığını ve eşi Tayfur tarafından öldürüldüğünü düşündüklerini söyledi. Tayfur'un ''Çimendere’deki kuyudan bir cenaze çıkacak'' şeklindeki iddiası üzerine bahsedilen alandaki kuyularda incelem yapıldı. PPeki, Bedriye Kılıç'ın başına ne geldi? Bedriye Kılıç öldürüldü mü?

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!