Bedriye Kılıç cinayetinde flaş gelişme! Bir kişi daha tutuklandı: Meğerse o da işin içindeymiş

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konya Akşehir'de eşiyle tartıştıktan sonra sırra kadem basan ve ve aylardır kendisinden haber alınamayan 35 yaşındaki kiraz işçisi Bedriye Kılıç aranıyordu. Olayın tek şüphelisi olan Tayfur Kılıç, eşi Bedriye Kılıç'ı öldürdüğünü itiraf ederek tutuklanmıştı. Bedriye Kılıç cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konya Akşehir'de eşiyle tartıştıktan sonra sırra kadem basan ve ve aylardır kendisinden haber alınamayan 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç aranıyordu. Cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç'ın şüpheli kaybıyla ilgili tek şüphelenilen kişi ise eşi Tayfur Kılıç idi.  Genç kadının yakınları Bedriye'nin eşi Tayfur tarafından öldürüldüğünü düşündüklerini açıklamıştı. Bedriye Kılıç'ın yakınlarının iddiası doğru çıktı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...