BEDAŞ İstanbul'da elektrik kesintisi yapılacak ilçeleri açıkladı! O ilçeler hangileri?

BEDAŞ yarın için yappılacak planlı kesintileri duyurdu. Uzun zamandır İstanbul'da planlı ve bakım çalışması sebebi ile elektrik kesintisi yaşanıyor. 8Aralık 2023 Cuma günü planlı ve bakım çalışması amaçlı elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçe ve mahalleler.

8 Aralık Cuma günü İstanbul'da arıza ve bakım çalışmaları kapsamında yapılacak elektrik kesintilerini ALO 186 hattından veya AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri sayfasından görebilirsiniz.

İstanbul'da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler listesi 8 Aralık 2023 Cuma günü için en çok merak edilen konulardan biri. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar arama motorlarında elektrik kesintisi ile ilgili yaptıkları sorgulamalar ile cevap buluyor. Peki, 8 Aralık 2023 nerede elektrik kesintisi yapılacak? elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? İstanbul'da hangi ilçelerde ve sokaklarda elektrik kesintisi planlandı? AYEDAŞ - BEDAŞ elektrik kesintisi detayları haberimizde...

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!